Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini oranlı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler göz önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

 Fonksiyonel başüstüneğu derece dekoratif düşüncemlara da ehil olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, ivedi çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine oranlı olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, meslek ve amme tesislarında evgin gidiş ve katlaşılmasını istemediğimiz durumlarda avlu kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha nezaketli gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçün olmadığı kucakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi tavır anında bapnın kabil olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Konforlu bir koltuk ekibinın en uz partneri şık ve kullanışlı bir TV ünitesi. Doğtaş TV ünitesi modelleri bile hayat alanlarınıza bediiyat ve meselelevsellik beslemek derunin en düzgün seçenekler arasında mevki allıkıyor.

Şirketimiz talebi onaylama yazar işleme koyabilir yahut isterçesini açıklayarak talebi tasarlı usulle reddedebilir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı esna otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olur.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane kapının haydi haydi açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha mürtefi olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page